Helt tom..

Vad gör man när man känner sig helt tom?? De känns som jag har förlorat mej själv, jag är borta.. Vart har jag tagit vägen och hur ska jag kunna hitta mej själv igen??
Allt jag nånsin kännt och trott på är helt borta, visst kan jag känna ibland att de finns där, men jag får inte riktigt fram de.. Jag känner mej kall och jag vill inte göra de, jag vill vara den person som jag alltid varit.. Hur ska jag kunna fylla mej själv igen med kärlek och hopp??
Jag förlorade mej själv i din värld, jag förlorade mej själv när jag försökte skapa nånting med en person som inte förstod mej. Jag förlorade allt jag trodde på, allt jag önskade när du inte gav mej de jag behövde.  När jag kämpade för en person som inte förtjänade mej.. När jag kämpade för nånting du aldrig skulle kunna ge mej.. Mitt hopp försvann när jag insåg att du inte va dem person jag trodde, mitt hopp försvann när jag insåg att jag gav allt till en person som inte kunde ge mej nånting tillbaka..
Jag har levt i en värld där jag inte vill vara, har jag gjort de för länge, är de försent?? Jag hoppas att tiden kan ge mej mej själv tillbaka...

mm..

En tanke slog mej idag, vad håller jag på med?? Jag vet vad jag måste göra, men jag når aldrig riktigt dit.. Det är lixom för mycket ivägen just nu. Jag måste göra så mycket innan jag kan slappna av och försöka hitta mej själv.. De känns som vägen dit är så lång.
Jag kände en känsla långt där inom mej, en känsla av mej själv.. Vad va de egentligen som hände?? När förlorade jag mej själv egentligen?? Jag märkte de inte änns.
Hmm orkar jag me de här?? jag har nog inget val.. Så de e väl bara och sätta igång och känna efter...

RSS 2.0