Tankar från förr..

En gång i tiden betydde du allt för mej.. Du fick mej och känna känslor jag aldrig kännt förut och som jag tvivlar på att jag nånsin kommer att känna igen..
Du va verkligen nåt speciellt för mej och de kommer du alltid att vara, du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att bry mej om dej..
När jag tänker tillbaka på hur du en gång va, så ser jag en kille som va glad för att leva.. Du va så mysig och gullig och man kunde inte annat än att tycka om dej.. För mej så hade du de där lilla extra, som är svårt att hitta.. Dina ögon lyste, du skratta ofta, prata mycket, undra mycket..Du fick mej och känna mej trygg, du e en av få jag nånsin har litat på. Jag har sagt till dej så många gånger att jag tror att du kommer gå långt i livet.. och de har jag inte gjort för att va snäll, utan för att jag verkligen menade de.. Du har ju så mycket talanger och när du ger dej in i nåt gör du de verkligen helhjärtat..
Men nu.. jag blev rädd när jag såg dej.. Du finns inte längre.. Du pratade me mej men dina ord va tomma och dina ögon som brukade va så fulla av liv, dom va oxå tomma.. Du va bara som ett skal.. De fanns lixom ingenting inuti dej kändes de som.. Du pratade om va du kände, men jag kunde inte känna att du kände de..
Trots allt du gjort mej, så önskar jag verkligen att allt ordnar upp sej för dej.. Jag vill inte se dej såhär igen..



Det gör så ont när jag minns allt som hänt, när jag får tillbaka alla känslor som jag känt, de gör ont och minnas hur du va, att jag fick ge och ge och du bara ta, du har fått mina tårar att rinna, du har gett mej sår som aldrig kommer att försvinna, jag vill bara glömma allt du gjort och de vill jag göra väldigt väldigt fort, jag vill bara glömma att du fanns, jag vill slippa höra "du va hans" , du tog i från mej allt jag va, bara för att du skulle må bra, du tog min energi och mitt hjärta och allt du gav tillbaks va bara smärta


Vissa dagar vill jag bara dra täcket över huvet.. Och somna om..

Vissa dagar önskar jag aldrig hade låtit nån få mej att känna såhär..

Vissa dagar vill jag bara långt bort härifrån, och aldrig komma tillbaka..

Vissa dagar vill jag bara kunna stänga av känslorna och inte låta dom strömma..

Men jag inser att det inte är så enkelt.. Man måste känna för att leva..

Nånstans inom mej vet jag att allt kommer att kännas bättre..

Nånstans inom mej inser jag att de här bara kommer att göra mej starkare..

Det är bara de att det där nånstans är så jävla långt borta just nu..


You never know
You never get it
There is no choose
You cant forget it
But I know
We see the same sky
and
We cry the same cry


People always gonna lie,
but sometimes for your own good
people are always gonna use you,
but sometimes they are sorry
People always leave,
But sometimes they come back..


Du får mej att skratta
du får mej att le
du får mej att gråta
du fick mej att se
allting på ett annat sätt
jag vet fortfarande inte om
de e rätt.........


RSS 2.0